Nya vackra bostäder i attraktiva Örgryte

Ung, äldre eller mitt i livet – på Örgryte Höjd är ingen lägenhet den andra lik utan banar väg för alla tänkbara livssituationer. De 46 lägenheterna rymmer både smarta ettor, generösa femrummare och exklusiva Top Floor.

På den vackra tomten direkt söder om Katolska skolan byggs nu 46 bostadsrätter. 2025 ska de stå färdiga.

”Örgryte, lämpar sig så väl till ett sånt här projekt: Gedigna material av hög klass, vackra hus i samklang med både omgivning och historia. Dessutom är det ju ovanligt att det alls byggs nytt i dessa kvarter”

Ulrik Neuendorf, uppdragsansvarig Radar Arkitekter

”Det känns som det högintressanta bostadsprojektet Örgryte Höjd är den sista pusselbiten som kompletterar den attraktiva stadsdelen med 46 unika drömlägenheter från 35 kvm till 157 kvm. 4 km från Avenyn. 5 km till Delsjön.”

Tomas Ahre
Ansvarig mäklare

”Fantastiskt kul att få vara med från början, i ett attraktivt område, med ambitiösa byggherrar och en häftig historia. Här kommer folk att trivas!”

Lisa Robertz, inredningsansvarig

”Vi har ett fantastiskt team av personer och samarbetspartners med känsla för de små detaljerna.Tillsammans skapar vi en helhet utöver det vanliga, på en plats utöver det vanliga. Ulrik Neuendorf och Radar Arkitekter har varit med ända sedan detaljplanarbetet och nyligen har vi också knutit till oss Lisa Robertz som ansvarig för interiör. Mäklare är Ahre Villor & Våningar som ser till att vägen från intresse, tills dess att nycklarna sätts i dörren, är både smidig och tillmötesgående på alla sätt och vis.”

David Wallenstam, Westhouse

Kontakta ansvarig mäklare

Tomas Ahre
0705 250650
tomas.ahre@ahre.se