Välkommen till Örgryte Höjd


46 moderna bostadsrätter. 46 olika planlösningar. Alla med balkong, terrass eller uteplats i någon form. Gemensamt är den tilltagna takhöjden (från 2.60 upp till 5.90) och stora fönsterpartier med låg bröstning som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Interiören är vald med omsorg för detaljer och kvalité och arkitekturen utformad med hänsyn till miljön och naturen runtomkring. Ingen lägenhet är den andra lik frånsett de genomgående materialvalen av högsta klass. Köksinredning från Kvänum, vitvaror från Miele, innerdörrar från Ekstrands är ett utdrag från interiörlistan som du hittar i sin helhet i vår bostadsväljare.

Ta del av våra 46 lägenheter för att hitta det just du söker. Längre ned på sidan kan du även läsa mer om gårdsmiljö, garage och de gemensamma ytorna.


Ettor

Örgryte Höjd har tre ettor, 34 och 35 kvm stora. Med höga fönster samt en takhöjd på 2,60 meter så blir både ljusinsläppet och känslan av rymd extra påtaglig i de till ytan minsta lägenheterna. Alla ettor har sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum. En av ettorna har en stor uteplats på 13 kvm med plats för både middagar och kanske en egen odling, en annan har en mysig sovalkov med smart inbyggd förvaring. Tvättmaskin och torktumlare är standard i alla lägenheter. Se alla ettor i bostadsväljaren.

Tvåor

Våra tvåor sträcker sig från 50-85 kvm varav två stycken är etagevåningar med möjlighet till loft som tillval. Den största tvåan har en terrass på hela 22 kvm samt en rymlig balkong från köket där man kan njuta av morgonkaffet. Gemensamt för alla tvåor är bra förvaring, vissa även med walk-in-closet, och smarta planlösningar som öppnar upp för flexibla möbleringsmöjligheter. Se alla tvåor i bostadsväljaren.

Treor

Treorna, på mellan 73-105 kvm, är både rymliga och smart planerade. Vissa treor har både två balkonger, två badrum och separat tvättstugedel. Flera har även walk-in-closet, köksö och platsbyggd arbetshörna. Taklägenheterna har loft som tillval och en av treorna har en härlig terrass på 21 kvm i västerläge. Se alla treor i bostadsväljaren.

Fyror

Örgryte Höjds fyror präglas av generösa ytor och tilltagna uteplatser. Lägenheterna är mellan 87- 118 kvm stora, samtliga försedda med dubbla badrum och vissa även med separat tvättstugedel. Fyra stycken är Top Floors med möjlighet att lägga till loft som fördelaktigt tillval. Tilltagen förvaring, stora sociala ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp – flera lägenheter med ljusinsläpp från tre väderstreck – är utmärkande för dessa lägenheter. Se alla fyror i bostadsväljaren.

Femmor

Örgryte Höjds tre femmor, 124 och 157 kvm stora, är boende utöver det vanliga. En Top Floor med magnifik terrass mot väster och med möjligt loft som tillval. En lägenhet utformad med en klassisk townhousekänsla i två etage med egen entré. En högt belägen femma med en 35 kvm stor terrass i sydvästläge. Köken har köksö och stora generösa sällskapsytor. Förvaringen är platsbyggd och väl tilltagen. Badrummen är två. Detta är tre lägenheter, exklusiva i sitt slag, för den som önskar något alldeles extra. Se alla femmor i bostadsväljaren.

De 46 lägenheterna fördelas på tre bostadshus som byggs runt en gemensam vacker gårdsmiljö. På gården finns flera trevliga mötesplatser och smakfull belysning ger både omgivning, fasader och gården i sig en fin inramning.

Garaget har 27 parkeringsplatser, samtliga med laddare för eldrift. Föreningen har också ett väl tilltaget cykelförråd med plats för cykelservice. Från gården når man också den gemensamma grovtvättstugan som är ett komplement till lägenheternas egen utrustning (samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare).

Kontakta ansvarig mäklare

Tomas Ahre
0705 250650
tomas.ahre@ahre.se